ΓΛΩΣΣΑ
❤️ Β.Μ., σελ. 37, Ανάγνωση!
❤️ Β.Μ., σελ. 37, "Κι ω, μέθυσμα... στ' αγγόνια!", Αντ. + Ορθ.
❤️ Φυλ. 113ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
❤️ Φυλ. 111
ΓΛΩΣΣΑ
❤️ Β.Μ., σελ. 37, Ανάγνωση!
❤️ Β.Μ., σελ. 37, "Κι ω, μέθυσμα... στ' αγγόνια!", Αντ. + Ορθ.
❤️ Φυλ. 113ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
❤️ Φυλ. 111
ΓΛΩΣΣΑ
❤️ Στο Ημερολόγιο της Πέμπτης!
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
❤️ Φυλ. 110
ΙΣΤΟΡΙΑ
❤️ Β.Μ., σελ. 133, ΜΟΝΟ τις 4 πρώτες σειρές!
❤️ Β.Μ., σελ. 135, ΟΛΟ το μάθημα
Αυτές τις μέρες μιλήσαμε στο μάθημα της Γλώσσας για τη διαδικασία μέσα από την οποία, τα παλιά χρόνια, το σιτάρι μετατρεπόταν σε αλεύρι και στη συνέχεια σε ζεστό ψωμί! Μια διαδικασία που κρατούσε σχεδόν έναν χρόνο και ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και κουραστική. Εδώ μπορείτε να δείτε ξανά τα βιντεάκια που παρακολουθήσαμε στην τάξη και να θυμηθείτε όλα τα στάδια επεξεργασίας του σιταριού μέχρι να καταλήξει να γίνει το ζεστό ψωμάκι με την υπέροχη μυρωδιά!
ΓΛΩΣΣΑ (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ)
❤️ Β.Μ., σελ. 32, από την αρχή μέχρι το "... δεν έλεγε ακόμα τίποτα.", Ανάγνωση!
❤️ Β.Μ., σελ. 32, "Σε λίγο βγήκανε... κι άρχισε να τρώει.", Αντ. + Ορθ.
❤️ Φυλ. 112ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
❤️ Φυλ. 109
ΓΛΩΣΣΑ
❤️ Β.Μ., σελ. 32-33, από το "Αλέσανε το στάρι τους" μέχρι το "... κι εμείς έτσι!", Ανάγνωση!
❤️ Β.Μ., σελ. 33, "<< Μάλιστα! ... στο ζυμάρι του!>>, Αντ. + Ορθ.
❤️ Φυλ. 111ΙΣΤΟΡΙΑ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)
❤️ Β.Μ., σελ. 131
Για να συμπληρώσετε σε ηλεκτρονική μορφή τα Φυλλάδια πατήστε πάνω τους!
ΓΛΩΣΣΑ
❤️ Στο Ημερολόγιο της Τετάρτης
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
❤️ Φυλ. 107
ΙΣΤΟΡΙΑ
❤️ Τίποτα!
Για να συμπληρώσετε σε ηλεκτρονική μορφή τα Φυλλάδια πατήστε πάνω τους!