Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΑΠ' ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΟ ΨΩΜΙ!

Αυτές τις μέρες μιλήσαμε στο μάθημα της Γλώσσας για τη διαδικασία μέσα από την οποία, τα παλιά χρόνια, το σιτάρι μετατρεπόταν σε αλεύρι και στη συνέχεια σε ζεστό ψωμί! Μια διαδικασία που κρατούσε σχεδόν έναν χρόνο και ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και κουραστική. Εδώ μπορείτε να δείτε ξανά τα βιντεάκια που  παρακολουθήσαμε στην τάξη και να θυμηθείτε όλα τα στάδια επεξεργασίας του σιταριού μέχρι να καταλήξει να γίνει το ζεστό ψωμάκι με την υπέροχη μυρωδιά! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου